Uw drukwerk in elke brievenbus dankzij Willems Verspreidingen uit Duiven

Hoe brengt u de boodschap van uw bedrijf het beste over? Uiteraard speelt het internet al geruime tijd een grote rol bij het verspreiden van nieuws. Maar e-mails of webpagina’s zullen nooit een vervanging worden voor het papieren drukwerk. Want zeg nu zelf: iets tastbaars in uw brievenbus is toch een stuk persoonlijker dan een verzameling pixels op een scherm?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kranten- en reclamedrukwerk in de regio Gelderland

Willems Verspreidingen uit Duiven verzorgt sinds 1990 de regionale verspreiding van huis-aan-huisweekbladen en ongeadresseerd reclamedrukwerk. Met een team van ruim 300 betrouwbare bezorgers verspreiden wij wekelijks 55.000 kranten en folders in de regio Gelderland.

 

Onze bezorgers kennen de regio waarvoor zij verantwoordelijk zijn op hun duimpje. Middels steekproeven controleren wij de bezorging van uw reclamedrukwerk of krant regelmatig. Neem alstublieft contact met ons op wanneer u onverhoopt toch klachten mocht hebben betreffende de bezorging.

 

In de afgelopen vijfentwintig jaar is Willems Verspreidingen uitgegroeid tot een gerenommeerde verspreidingsorganisatie met een blijvend groeiende klantenkring.

 

Wilt u uw ongeadresseerde reclamedrukwerk door onze bezorgers laten verspreiden?

Neem direct contact op

Verspreidingsgebied

Wij richten ons bij het verspreiden van ongeadresseerd drukwerk op de regio Gelderland. Uiteraard kunnen wij uw verspreiding door heel Nederland verzorgen.

Drukwerkverspreiding Willems

Word bezorger bij Service en Verspreidingsbureau Willems

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste voor in je vrije uren? Hou je van de buitenlucht en hou je je aan afspraken? Misschien is een baan als bezorger iets voor jou!

 

Willems Verspreidingen bezorgt weekbladen, folders en geadresseerd drukwerk. We bezorgen in het weekend en doordeweeks. Je geeft zelf aan op welke dagen jij beschikbaar bent om als bezorger aan de slag te gaan.

 

Iedereen vanaf 13 jaar komt in aanmerking voor een baan als bezorger. In een paar uurtjes per week kun je aardig wat euro’s bijverdienen. Je werkt altijd in een wijk bij jou in de buurt.

 

Geïnteresseerd? Geef jezelf dan nu op! Zodra er een wijk bij jou in de buurt vrijkomt, nemen we contact met je op.

Meld je aan als bezorger

Bij Willems Verspreidingen zijn we altijd op zoek naar betrouwbare, nieuwe bezorgers. Ben jij minimaal 13 jaar oud en wil je ook bezorger worden?

Vul het aanmeldingsformulier in. Wij nemen contact met je op zodra er een wijk in jouw buurt vrijkomt.