Pakketpost en goederenvervoer in heel Nederland

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Willems Post- en Pakketservice bezorgt 24/7

Laat uw pakketten en goederen bezorgen door Willems Post- en Pakketservice. Dagelijks zijn wij op pad met gemiddeld 30 bestelbussen om pakketpost te bezorgen bij de consument voor verschillende opdrachtgevers. Na ruim 15 jaar ervaring in de pakketpostbranche weten wij onze opdrachtgevers goed te bedienen. Wij zijn continu bezig om ons te onderscheiden van andere collega’s. Denk daarbij aan zeer korte lijnen met onze opdrachtgevers, waardoor u een persoonlijk contact opbouwt.

We streven ernaar uw zending binnen 24 uur bij de ontvanger af te leveren. Heeft uw pakketpost haast? Bij Willems Post- en Pakketservice zijn we 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Verstuur een pakket

U wilt een pakket versturen? Met Willems Verspreidingen Post en Pakket verstuurt u grote en kleine pakketten in heel Nederland. Wij halen uw zending op de afgesproken tijd bij u op en leveren deze op tijd af bij de ontvanger. Uiteraard behandelen wij uw zending met zorg en respect. Hoe groot of klein uw zending ook is: Willems Post- en Pakketservice staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Direct een verzendafspraak maken?

Neem contact op